Ресурсні кімнати в закладах освіти  Заводської ТГ.

  За ініціативою директора ЦПРПП  Наталії Міщенко в 2023 році Заводська ТГ стала учасником конкурсу проектів від DECIDE.  На конкурс було подано проект « Різні можливості – рівні права. Створюємо умови для реалізації потенціалу дітей ООП». На початку 2024 року  проект було  реалізовано Заводською ТГ в межах договору про співробітництво з Лохвицькою ТГ,  через співпрацю  між ВО ВК Заводської МР та ІРЦ Лохвицької міської ради.

Згідно з метою проекту, за фінансової підтримки Швейцарсько – українського проекту DECIDE- « Децентралізація для розвитку демократичної освіти» що впроваджується в Україні консорціумом ГО DOCCU та  PH Zurich ( Швейцірія), дві ресурсні кімнати, Заводського ліцею № 2 та Пісківського ліцею, часткого обладнали меблями, обладнанням та  допоміжними засобами навчання, а для надання якісних консультативних послуг та навчання дітей з ООП ІРЦ Лохвицької ТГ було придбано ноутбук та акустичну систему.  

  Фахівці ІРЦ 23 квітня 2024 року провели практичне заняття для асистентів вчителів та вихователів ЗО Заводської ТГ на базі ресурсної кімнати Заводського ліцею №2  ««Ресурсні кімнати в закладах освіти для дітей з особливими освітніми потребами: вимоги, обладнання, практичне використання».  

  Дякуємо консультантам та юристам DECIDE за організацію роботи, юридичний супровід та фінанси. Разом до якісної освіти.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.