Навчання керівників (директорів та заступників директорів) закладів загальної середньої освіти за напрямом реформи “Нова українська школа”.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2023 року № 1023 “Питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам” на базі Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського розпочали роботу з підвищення кваліфікації директорів та заступників директорів, які забезпечують реалізацію Державного стандарту базової середньої освіти на першому (адаптаційному) циклі базової середньої освіти (5-6 класи) у 2023/2024 навчальному році. Всі керівники ЗЗСО громади проходять навчання.

Крім того, з метою підвищення рівня управлінської компетентності, практичної роботи з реалізації положень Закону України «Про освіту», ЗаконуУкраїни «Про повну загальну середню освіту», концепції НУШ щодо організації профільної освіти для врахування інтересів, нахилів і здібностей, можливостей кожного учня у контексті соціального та професійного самовизначення і відповідності вимогам сучасного ринку праці керівники ЗЗСО Заводської ТГ взяли участь в обласному науково-практичному семінарі «Профільне навчання: завдання НУШ, сучасний стан розвитку, проблеми та шляхи їх вирішення» який проводився ПАНО ім. М.В.Остроградського 28 листопада 2023 року

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.