” Вивчаємо – не чекаємо”, або довгий хвіст львівського фесту

Львівський ФЕСТ ” Вчителі важливі”, на якому побували влітку, приніс не тільки багато задоволення, а й корисності. нові знайомства, нові знання, масу цікавої інформації. І вже зараз, ми починаємо використовувати отримані тоді знайомства. Саме у Львові познайомилися з мененжерками застосунку ” Вивчаємо – не чекаємо”.
Цей навчальний застосунок створила міжнародна організація «War Child Holland» та Громадська спілка «Освіторія» за підтримки Міністерства освіти і науки України. В умовах воєнного стану та неможливості проведення повноцінного аудиторного навчання, гра «Вивчаю – не чекаю» покликана урізноманітнити уроки у школі та стати додатковим джерелом отримання знань. Застосунок можна використовувати вдома при підготовці до навчання, на заняттях у школі, зокрема,  задля надолуження освітніх втрат. Це інтерактивна гра, теми і завдання якої відповідають українській навчальній програмі, а до створення долучилися провідні вчителі та методисти. Діти вивчають шкільний матеріал, переглядаючи пізнавальні освітні відеоуроки з математики та української мови. Граючи в навчальні інтерактивні мініігри, вони закріплюють вивчений матеріал.

20 листопада вчителі початкових класів ЗЗСО Заводської ТГ мали змогу познайомитися з презентацією цього застосунку від Яни Левіцької

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.