«Знаємо та діємо» 

Безпека для дитини – один із головних принципів Нової української школи. Для того, щоб організувати безпечне шкільне середовище, вчительство має володіти певними навичками. Одна з них – навичка домедичної допомоги.

Навчання та підвищення кваліфікації педагогічних працівників проводиться відповідно до Типової програми підвищення кваліфікації для вчителів, директорів та заступників директорів, педагогів-організаторів, соціальних педагогів, практичних психологів закладів загальної середньої освіти «Знаємо та діємо» за напрямком «Організація діяльності педагогічних працівників з питань надання домедичної допомоги та безпечного поводження на дорозі», визначеної наказом МОН України №64 від 21 січня 2022 р.

31 жовтня вчителі ЗЗСО Заводської ТГ пройшли тренінг з домедичної допомоги на базі Лохвицького фахового медичного коледжу . Викладач коледжу Хоменко Ірина Анатоліївна провела для педагогічних працівників тренування з оволодіння практичними навичками проведення серцево-легеневої реанімації , відновлення прохідності дихальних шляхів, зупинки кровотечі. Практичний психолог Лесик Світлана Григорівна показала дієві вправи по наданню психологічної самодопомоги та допомоги дітям.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.