Семінар – практикум для дошкілля

  31 серпня 2022 року у рамках  методичного освітнього хабу Заводської ТГ  пройшла організована ЦПРПП серпнева зустріч педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Програма заходу була насиченою, цікавою і мала практичне спрямування.

   В роботі семінару-практикуму  взяли участь в.о. начальника відділу освіти виконкому Заводської  МР В.А. Недосєка, директор Лохвицького ІРЦ  Л.В. Мельник, спеціаліст ІРЦ Т.А.Пономаренко, керівники та вихователі ЗДО громади.

   Учасники зустрічі познайомились з освітнім середовищем ЗДО «Теремок» (О.В.Дробязко),  обговорили організаційні моменти і методичні рекомендації щодо діяльності дитячих садків у 2022-2023 н.р. (А.А.Бойко)

    Дуже актуально звучало питання роботи у дошкільних закладах з дітьми  з ООП. Директор ІРЦ Л.В. Мельник пояснила присутнім методологію проблеми та дала практичні поради вихователям. Спеціаліст-консультант ІРЦ Т.А.Пономаренко провела практичне заняття з визначення рівня підтримки дитини, яка має труднощі.

   В ході  заходу  було відпрацьовано алгоритм дій працівників ЗДО під час повітряної тривоги. Крім того, методист  закладу А.В.Заславець  познайомила з  вимогами до безпеки та психологічного комфорту дітей під час перебування в укритті.

   На завершення психолог В.П.Клем  навчила учасників семінару дієвих методик самодопомоги.

    Незважаючи на складну ситуацію вцілому і в питаннях роботи дошкілля,  серпнева зустріч  показала  прагнення педагогів  розвиватися, щоб  працювати творчо, злагоджено і  професійно.

   ЦПРПП Заводської МР дякує ЗДО «Теремок» за допомогу в організації серпневої  зустрічі і гостинність.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *